tisdag 22 januari 2008

den underbara dagen fortsätter.....



kolla in bilderna! filips rum före och efter mammas storstädning!


ja, tänka sig! på mindre än en timme har jag kunnat plocka undan o dammsuga idag! om man bortser från filips rum förstås! han hade totalt vänt upp och ner på det igår! man kunde inte ens öppna dörren in till rummet. han kunde inte ens sova där inne i natt. snäll mamma som man är, satte jag klorna i det själv. sorterade alla leksaker än en gång och ställde allt till rätta. o gissa vad!? barnen sov! filip somnade framför byggare bob och olivia ville bara ha lite käk, sen somnade hon om igen! :)

passar även på att tvätta lite idag med. måste försöka hinna med att sortera lite kläder o kolla igenom babygymmen nu i det närmaste..... o rengöra badbaljan, buffy är för stor för att bada i handfatet nu....

nej, nu är det nog dags att hänga tvätt igen, sen ska jag väcka barnen och gå ut en stund. filip får inte sova för länge, då är han väl uppe hela natten. han har ju inte sovit middag på flera månader!

2 kommentarer:

Anonym sa...

hörrududu, nu vill ja allt se en bild på flickebarnet :D kram Therese

Anonym sa...

Haha, vet inte om de känner sej manliga för att de klarar något så avancerat? :)Kanske ska tipsa martin om ett glas i stället, blir ju mindre tvätt i allafall :) Då lyder jag ditt råd å skiter i handduk i allafall :)